FM Broker frontoffice software

Grondwerken

Bent u op zoek naar diverse vakmensen die u kunnen helpen bij projecten waar grondwerk werkzaamheden voor nodig zijn? ZZPeople kan u daarbij helpen! Wij koppelen vakmannen en -vrouwen uit ons netwerk aan uitdagende opdrachten die aansluiten op hun profiel. Zo krijgen we de juiste specialist bij de juiste opdracht. ZZPeople heeft een ruim netwerk aan diverse ZZP’ers met diverse specialismes. Binnen ons netwerk hebben wij connecties met ZZP’ers met de volgende functies:

  • Grondwerker
  • Kabeltrekker
  • Kraanmachinist
  • Shovelmachinist

Bemiddeling van vakkrachten

ZZPeople zorgt dus voor de bemiddeling tussen ZZP’ers en opdrachtgevers. Daarbij worden er veel werkzaamheden voor beide partijen uit handen genomen. Als ZZP’er solliciteert u via onze website, u komt dan in ons netwerk terecht. Wanneer wij een opdracht binnen krijgen die aansluit op uw profiel, stellen wij u voor aan de opdrachtgever! Naast dat wij deze bemiddeling uitvoeren, verzorgen wij ook de administratieve afhandeling voor de ZZP’ers. Hierbij kunt u denken aan facturatie, voorfinanciering, debiteurenbeheer en contractbeheer. Voor de opdrachtgever regelen wij de administratieve afhandeling en zorgen wij dat alle benodigde documenten verzameld worden.

Communicatie tijdens de werkzaamheden

Goede communicatie tussen de opdrachtgevers en vakmensen is voor ons erg belangrijk. Daarom blijven wij ook tijdens het uitvoeren van de werkzaamheden bereikbaar. Zo zorgen wij er samen voor dat eventuele problemen snel opgelost kunnen worden. Daarnaast zorgen we ook voor goede communicatie voorafgaand aan de werkzaamheden.

Wat zijn de voordelen van kiezen voor een bemiddelaar?

Voor zowel de ZZP’er als de opdrachtgever zijn er verschillende voordelen wanneer u kiest voor een bemiddelaar. Als ZZP’er krijgt u mooie kansen om aan grote opdrachten mee te werken en zo kunt u al uw kwaliteiten benutten. Daarnaast krijgt u gemakkelijk meerdere opdrachtgevers en werkt u voor een marktconform uurtarief. Daarnaast wordt u ook ontlast in administratie en voorfinanciering!

Ook voor de opdrachtgever zijn er diverse voordelen. Zo zijn er geen verdere tussenschakels meer, u heeft direct contact met de ZZP’er. De lijnen zijn dus kort en u kunt een goede prijs-kwaliteitverhouding verwachten. Er wordt voldaan aan de wet DBA en u wordt ontzorgd qua administratie en dossiervorming. Bovendien is de ZZP’er zelf verantwoordelijk voor kwaliteit en eventuele schade.  

ZZPeople zorgt voor de juiste bemiddeling!

Bent u een grondwerker, kabeltrekker, kraanmachinist, shovelmachinist of een andere vakman op het gebied van grondwerken? Solliciteer dan hier! Bent u juist op zoek naar deze vakmensen voor werkzaamheden op het gebied van grondwerken? Doe dan hier een aanvraag voor vakmensen!

 

Wilt u graag meer informatie ontvangen over onze werkwijze? Neem vrijblijvend contact met ons op, wij vertellen u graag meer.

ZZ People B.V. logo
ZZ People B.V.

© ZZ People B.V. 2024 | Site-Index | Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring | Cookieverklaring

Designpro.nl | Z-IM